Бекрић и Максимовићева добили станове

Предсједник општине Нови Београд Александар Шапић уручио је данас кључеве станове олимпијској вицешампионки у стрељаштву Ивани Максимовић и освајачу сребрне медаље са првенства Европе у алтетици Емиру Бекрићу. Макисмовићева и Бекрић добили су на коришћење станове у улици Михајла Пупина, односно у Отона Жупанчића. Шапић је истакао да му је задовољство да младим људима омогући […]

уторак, јануар 22, 2013 / 23:05

Предсједник општине Нови Београд Александар Шапић уручио је данас кључеве станове олимпијској вицешампионки у стрељаштву Ивани Максимовић и освајачу сребрне медаље са првенства Европе у алтетици Емиру Бекрићу.

Макисмовићева и Бекрић добили су на коришћење станове у улици Михајла Пупина, односно у Отона Жупанчића.

Шапић је истакао да му је задовољство да младим људима омогући најбоље услове за даљи наставак каријере.

„Задовољство ми је што смо овим спортистима омогућили да се сконцентришу на даљу каријеру и резултате. На овај начин смо покушали да им олакшамо живот, јер је пред њима велика будућност”, рекао је легендарни ватерполиста и додао да он као некадашњи репрезентативац Србије зна колико спортистима значи када се осамостале и имају свој дом.

Шапић је нагласио да су Максимовићева и Бекрић у годинама у којима је потребно да се осамостале, како би се фокусирали на спортску каријеру.

„Општина Нови Београд је зато и одлучила да нашим олимпијцима који су рођени и живе на територији ове општине, додели станове на коришћење”, рекао је Шапић.

Максимовићева је истакла је да је ово веома важан моменат за Бекрића и њу.

„Ово је веома битан моменат за нас и наше наредне успехе. Поред Олимпијсклог комитета Србије и Министарства спорта, наш труд је препознала и општина Нови Београд”, казала је Максимовићева.

Он је додала да је срећна јер је ово „потврда да се сваки труд награђује”

Атлетичар Бекрић је рекао да је ово дан за памћење.

„Ово је дан за памћење и резултат великог и напорног рада. Свакако да је ово и подстицај за будућност”, рекао је Бекрић.

Претходно, Влада Србије додијелила је стан олимпијској шампионки у теквондоу Милици Мандић.



Оставите одговор