Нови Коељов роман, 22. по реду

Прослављени бразилски писац Пауло Коељо објавио је свој најновији роман "Рукопис пронађен у Акри" у коме истражује "ванременске вриједности". Ово је 22 Коељов роман, а претходни попут "Алхемичара" и "Захира", продати су широм свијета у 140 милиона примјерака и преведени на 73 језика. Коељов нови роман је прича о Грку који се појављује у рукопису […]

петак, јул 27, 2012 / 10:13

Прослављени бразилски писац Пауло Коељо објавио је свој најновији роман "Рукопис пронађен у Акри" у коме истражује "ванременске вриједности".

Ово је 22 Коељов роман, а претходни попут "Алхемичара" и "Захира", продати су широм свијета у 140 милиона примјерака и преведени на 73 језика.

Коељов нови роман је прича о Грку који се појављује у рукопису који вијековима касније открива један Енглез.

"Раздвајање фикције (од стварности) је тешко не само за писца већ за свакога. Живимо под таквим налетом информација за које вјерујемо да су истина, иако је очито да нису", рекао је Коељо а преноси АФП.

Нова прича "заснована је на вриједностима, а вриједности никада нису фикција. Оне преживљавају тест времена", додао је писац.

Писац је јуче такође обиљежио четврт вијека од појављивања једног од његових најпознатијих дјела – "Дневник једног чаробњака".



Оставите одговор