Стевандић се још пита хоће ли Вучић на скуп БРИКС у Русију

"На спољном плану у топ пет свјетских тема у дипломатским, обавјештајним и медијским круговима је питање хоће ли се Александар Вучић одазвати позиву на засједање БРИКС-а. Е сад видите гдје сте ви?!" рекао је Стевандић.

недеља, септембар 8, 2024 / 11:49

Предсједник Народне скупштине Републике Српске Ненад Стевандић истакао је, поводом бјесомучне кампање против предсједника Србије Александра Вучића која поприма размјере хистерије, да на унутрашњим питањима опоненти немају чиме да се пореде јер никада нису урадили ништа ни за Србију, ни за Србе, па прибјегавају кампањи увреда, саопштено је из Кабинета предсједника Народне скупштине Српске.

Вучић је дан након што је предсједник Русије, Владимир Путин, упутио јавни позив Вучићу да дође на скуп земаља БРИКС у Казању у уши потпредсједника Владе Србије, Александра Вулина, то јавно и одбио као могућност, навевши да "у Србију тада долазе важни гости".

Очигледно да је овим саопштењем, подигнут ниво у утакмици подилажења Александру Вучићу од стране политичара у Српској. Били они опозиција или на власти.



Оставите одговор