Тип у вијетнамци: Вучића неће тјерати Тачи, а са Путином свако може да се слика

Србија није понижена, али је увријеђена распоредом сједјења на обиљежавању Дана примирја у Првом свјетском рату у Паризу, изјавио је српски министар одбране Александар Вулин.

среда, новембар 14, 2018 / 15:39

Он је додао да и "Хашим Тачи неће тјерати предсједника Србије са мјеста гдје се обиљежава побједа наших прадједова".

Он је за ТВ Пинк рекао да код Тријумфалне капије није понижена Србија и предсједник Александар Вучић, али јесте увријеђена, као што су повријеђени и бројни Французи што се може видјети по писању њихових медија гдје се каже да је направљена страшна грешка и увријеђен савезник.

"Подржавам оно што је урадио предсједник Вучић, па зар је требало Тачи да га отјера са прославе? Зар је требало да због њега не буде на мјесту гдје се обиљежавала побједа наших прадедова, а не Тачијевих?", рекао је Вулин.

Додао је да је предсједнику Србије било најлакше да устане и каже оно што мисли, али да се понио као државник.

Говорећи о заједничкој фотографији Тачија и предсједника Русије Владимира Путина у Паризу, Вулин је рекао да на таквим скуповима "можете да пресретнете и приђете било коме".

"Русија је наш велики савезник, пријатељ који ће се чврсто држати свих договора када је у питању КиМ. Тачи може да пресријеће кога хоће по ходницима, али то не значи да се било шта дешава и мијења. Предсједник Путин долази у јануару у посјету Београду", закључио је Вулин.



Оставите одговор