ПДП: Шансу дати најбољим, најстручнијим и најспособнијим!

У Републици Српској желимо систем у којем позиција не смије бити привилегија, већ обавеза! Не смијемо више никада дозволити да наша дјеца, која су се знањем и залагањима истакли у школама и факултетима, остану непримјећена јер нису дио система власти, као што им је то предсједник Републике поручио недавно.

недеља, септембар 23, 2018 / 13:03

Желимо економски стабилан и демографски одржив систем кога краси напредно образовање, модерно здравство и богато културно наслијеђе. Такав један напредан систем могу да граде способни а не подобни.

То је систем који ће настати као резултат примјене Програма обнове Републике Српске. Наш програм није само политички, предизборни документ већ је то платформа на којој градимо будуће дјеловање Партије демократског прогреса али и свих политичких и друштвених партнера којима је интерес обнова Републике Српске.

Наш циљ је да идеју Програма обнове Српске, то јест његова рјешења за три кључне ствари – посао, достојанство и правду, приближимо што већем броју људи и на тај начин покажемо гласачима и суграђанима да постоји план за бољи живот.

Стога поручујемо младим људима, гдје год се налазили и у којој год да сте странци, невладиној организацији – потребни сте нам! Треба нам ваше знање, ваша енергија, спремност да мијењамо ово друштво и отклањамо поремећаје.

Али нам прије свега треба ваша спремност да преузмете активну улогу у нашем друштву и донесете одлуку да изађете на изборе! Оног тренутка када сви својим гласом покажемо да смо за обнову Републике Српске, можемо радити на томе да шансу дајемо најбољим, најстручнијим и најспособнијим међу нама.



Оставите одговор