Некад се писало војнику, данас бабицама (дакако латиницом)

Удружење ДРИП позива све мајке које су се породиле у бањалучком породилишту да кроз писање писама подрже и заједно са њима укажу на важност професије бабица.

петак, април 27, 2018 / 10:11

Међународни дан бабица се обиљежава 05. маја широм свијета. Овај дан представља подршку свим бабицама свијета да славе своју професију. Из удружења ДРИП сматрају да је веома важно поштовати и истицати важност ове, за живот важне професије.

"Кажимо хвала онима које то заслужују." је и ове године слоган.

Настављамо традицију и трећу годину за редом пишемо писма захвалности бабицама које су предано и савјесно радиле свој посао, јер сматрамо да поред тога што испред удружења указујемо на ствари које требају да се промијене, исто тако треба да похвалимо оне који то заслужују. – изјавила је чланица удружења Наташа Глигорић.

Писма подршке бабицама можете слати на маил [email protected] или у инбоx на фацебоок страници ДРИП. Писма можете послати до 5. маја 2018.

Овом приликом из удружења позивају све заинтересоване труднице да их прате и пријаве се за нови циклус предавања у школици за труднице ДРИП која почиње 04. јуна 2018.



2 КОМЕНТАРА

  1. Није ово никакво чудо. Ниједан политичар и ниједан универзитетски професор никад јавно није рекао главно – да је српско национално писмо ћирилица. То је индиректно рекао неки важан странац владици Јефрему, отприлике речима да се Срби не требају плашити Сарајева ( унитаризације) јер имају свој кинески зид – ћирилицу. Ако Срби хоће босанство онда ће неговати његову латиницу, а ако хоће српство неговаће оно по чему не припадају босанству – ћирилицу. Изгледа једноставно, али много је у Бања Луци мешаних бракова и југословена па нико то неће да каже српском народу.

Оставите одговор