Говедарица кандидат за предсједника, Иванић на Додика

Вукота Говедарица биће кандидат СДС и Савеза за промјене за предсједника Републике Српске, одлучено је на сједници Главног одбора ове странке.

субота, фебруар 24, 2018 / 18:18

– Осјећам једну велику одговорност како у СДС, тако и својеврсну одговорност пред сваким човјеком који жели у РС да живи слободан и мој задатак је заједно са мојим пријатељима, са мојом СДС, са нашим коалиционим партнерима и свим оним људима који желе промјене у Републици Српској да ослободим РС од окупације СНСД и њиховог политичког шефа. То је наш задатак – казао је Говедарица.

Он се посебно захвалио, како је казао, својим пријатељима Мирку Шаровићу и Мићи Мићићу, који су били предложени за кандидате, на политичкој коректности. По њему, СДС је показала да у њој влада демократска клима.

Говедарица је потврдио да ће Младен Иванић бити кандидат за члана Предсједништва БиХ, за кога је рекао да уноси велики политички капитал у трку са Милорадом Додиком, кандидатом СНСД.



3 КОМЕНТАРА

  1. Честитам своме пријатељу Вукоти кандидатуру, поштујем људе који имају став и муда, бар си као прави предсједник преузео одговорност, од мене респект и желим ти срећу на изборима.

    Ниси ти Вукота тим потезом само показао да имаш став и муда, тим потезом си вратио достојанство сваком члану и симпатизеру државотворне СДС, ја бих био поносан на тај потез нашег предсједника, наравно да сам члан СДС, још једном, свака част.

    Честитам и двојици веома искусних политичара Додику и Иванићу кандидатуру за члана предсједништва и желим им такође срећу на изборима.

    Лично се надам да ће изборе добити идеја, јасан програм и позитивна енергија, а да ће после избора побиједити слога, односно, да ће побиједити САБОРНОСТ и ПРВА ПРАВА ПОСЛЕРАТНА ОБНОВА,све на начин како ће да пројектују кампању зелени и Лазаревић.

    Да би се то десило,да на политичком небу остану само партије са идејом и идеологијом, неко ће морати морално искасапити прелетачевиће, све прелетачевић партије и партије без идеологије, те лажне патриоте и ујединитеље који свакодневно за туђи рачун друге олајавају и на њих лажу.

    Да моји пријатељи, мора се Република Српкса очистити од сваког смећа, то је свакако примарни циљ зелених.

    Што би да је жив данас рекао димњачар- Борис Дворник, „ан ти јарца“ са Ниџом си увијек начисто!

  2. Извини Јасмине, нећу са тобом полемисати, појединци су неважни, само ће будале чекати спасиоце, или мислити да један човјек може ријешити оно што мора да уради идеја, програм и најмање стотине правих људи у Републици Српској, или још толико и више из Федерације.

    Чекам коментаре баш из Републике Српске, једно је сигурно, нико никог неће помести, побиједиће дејтонска Република Српска и дејтонска БиХ, наравно уз историјски договор са Федерацијом, али прво договор унутар Федерације, све је ствар договора, нема више експеримената.

    По мени, БиХ има велику шансу, са нама је лако ако нас буду поштовали, ствар је технике и нормалних људи у Федерацији.

Оставите одговор