Жељка примила Организацију старјешина ВРС

Предсједница Владе Републике Српске Жељка Цвијановић разговарала је данас у свом кабинету са представницима Организације старјешина Војске Републике Српске, предвођеним предсједником Организације Милованом Милутиновићем.

петак, фебруар 23, 2018 / 15:41

На састанку је било ријечи о тренутној политичкој и економској ситуацији у Републици Српској, те о унапређењу положаја борачких категорија.

Овом приликом указано је на потребу да сви фактори у друштву раде на очувању уставне позиције Републике Српске и њеном јачању на политичком, економском и социјалном плану.

Током састанка предсједница Цвијановић је истакла чврсту опредјељеност Владе Српске да, упркос свим изазовима са којима се сусреће, континуирано ради на побољшању животног стандарда популације која је дала немјерљив допринос у стварању Републике Српске.

Карактеристично, кад се већ примају они који су морали полагати топографију, да у салону и даље стоји нетачна карта Републике Српске, без обзира што је СНСД својим гласовима предао Брчко и уградио Арбитражну одлуку у Устав БиХ, а да томе нема ни десет година.

Апдејтујте карту – Дејтон је мртав!



3 КОМЕНТАРА

  1. Организација је веома популарна и надалеко позната широм борачке и старешинске популације у Српској.Изникла преким потребама из широких борачких маса.
    Милоје Делетић(хаха)- веома звучно и познато име међу старјешинама и борачком поулацијом,Тривић, Жупљанин такође…,

    1. Можда би могао и овакав наслов :

      „Другарица намицатељица знања примила некадашње Брозове питомце који не могу прежалити ј“U“гославију“

      П.С.
      Наравно , као и увјек се ограђујем и одајем почаст неколицини часних официра који су поникли у ЈНА али никада нису заборавили ком народу припадају.

Оставите одговор