„Тилва Рош” на фестивалима у САД, Европи и Аргентини

Дебитантско остварење режисера Николе Лежаића „Тилва Рош”, током априла биће приказано на фестивалима у Сједињеним Државама, Аргентини, Холандији и Аустрији, саопштила је дистрибутерска кућа Так. Филм „Тилва Рош” биће приказан на фестивалу у Висконсину, а потом и у Аргентини, на фестивалу БАФИЦИ који се одржава од 6. до 17. априла у Буенос Аиресу. Следеће недеље, […]

уторак, април 5, 2011 / 07:43

Дебитантско остварење режисера Николе Лежаића „Тилва Рош”, током априла биће приказано на фестивалима у Сједињеним Државама, Аргентини, Холандији и Аустрији, саопштила је дистрибутерска кућа Так.

Филм „Тилва Рош” биће приказан на фестивалу у Висконсину, а потом и у Аргентини, на фестивалу БАФИЦИ који се одржава од 6. до 17. априла у Буенос Аиресу.

Следеће недеље, дебитантско остварење режисера Николе Лежаића ће учествовати на филмском фестивалу у Мастрихту, а потом и на фестивалу у Линцу, Аустрија у такмичарској селекцији.

Крајем априла, филм ће опет бити приказан у Америци, на Сан Франциско Филм Фестивалу, настаријем филмском фестивалу у Америци основаном 1957. године.

„Тилва Рош” добитник је прошлогодишње награде Срце Сарајева за најбољи филм Сарајево филм фестивала. Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *