Звезда: Стигао импулс из Гаспрома

Коначно стигао дуго очекивани новац, који су “црвено-бели” одмах искористили за регулисање нагомиланих обавеза. У петак, 29. марта, на рачун ФК Црвена звезда коначно је стигла дуго очекивана уплата генералног спонзора, руског енергетског гиганта “Гаспрома”. Уплата је искоришћена за враћање нагомиланих дугова комуналним предузећима, компанији за обезбјеђење “Сиг”, а уплаћене су и договорене рате клубовима […]

субота, март 30, 2013 / 12:20

Коначно стигао дуго очекивани новац, који су “црвено-бели” одмах искористили за регулисање нагомиланих обавеза.

У петак, 29. марта, на рачун ФК Црвена звезда коначно је стигла дуго очекивана уплата генералног спонзора, руског енергетског гиганта “Гаспрома”.

Уплата је искоришћена за враћање нагомиланих дугова комуналним предузећима, компанији за обезбјеђење “Сиг”, а уплаћене су и договорене рате клубовима Јагодини, Слободи, Спартаку и Борцу.

Новац је искоришћен и да се исплати дио обавеза према бившем тренеру Александру Јанковићу, његовом насљеднику Рикарду Са Пинту и помоћнику Мутињу, као и фудбалерима Петковићу, Асамои и Дауди.

Дио новчаних средстава искоришћен је, као што је и најављено, за исплате седам мјесечних плата радницима у клубу, у бруто износу, али је дио новца употребљен и за “повезивање” стажа људима који су много година у клубу и пред пензијом Драгославу Шекуларцу, Петру Кривокући, Миши Одавићу и другима.

“Црвено-бели” исплатили су и дио дуговања двјема банкама Марфин и ЕФГ банци.

Ово је само привремено рјешење, а већ од понедјељка челни људи Црвене звезде усмјериће напоре ка томе да обезбиједе средства за евро лиценцу, среде стање са уговорима фудбалера и менаџерима, као и стање у омладинској школи.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *