Зукорлић дужан ко Грчка, а вјера му брани да плати камату

Исламска заједница у Србији, чији је поглавар Муамер Зукорлић, за утрошену електричну енергију дугује скоро 450.000 евра, јер је годинама не плаћа. "Електродистрибуција" у Новом Пазару спремна је за сваки договор, а кад год неко покуша да реагује, Зукорлић га одмах оптужи да је против ислама и причу пребацује на национални ниво, рекла је Аида […]

недеља, март 24, 2013 / 19:47

Исламска заједница у Србији, чији је поглавар Муамер Зукорлић, за утрошену електричну енергију дугује скоро 450.000 евра, јер је годинама не плаћа.

"Електродистрибуција" у Новом Пазару спремна је за сваки договор, а кад год неко покуша да реагује, Зукорлић га одмах оптужи да је против ислама и причу пребацује на национални ниво, рекла је Аида Ћоровић, директорка невладине организације "Урбан-ин" из Новог Пазара.

Зукорлић је недавно поручио "Електро-Србији" Краљево да неће плаћати камату на неизмирена дуговања, јер је "камата забрањена муслиманима и исламским институцијама".0 КОМЕНТАРА

  1. Зукорлић је легенда,човјек отворено неће да плаћа рачуне.
    Па у сваком граду се зна да стују само плаћа сиротиња,Зукорлићу би искључили струју да нема повлаштених фабрика,ресторана и гамади којима су директне прикључке направили лично шефови електродистибуције.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *