Златни рат на Брачу, нула бодова у односу на Посиди у Грчкој

Иако је полуострво Касандра, или први прст Халкидикија, убједљиво најпосјећенији кутак Грчког приморја за туристе из нашег региона, многи не знају да се тамо налази и једна веома необична плажа, која никада не изгледа потпуно исто.

среда, јул 5, 2017 / 11:10

У наставку указивања да се може љетовати и негдје гдје валута која се користи није име добила по узору на злочиначку Независну Државу Хрватску, потпуно бесплатно дајемо пар туристички кичастих ријечи о заиста предивној плажи.

У питању је рт Посиди, који се налази поред истоименог мјеста Посиди на Касандри, неких 7 км од мјеста Скала Фоурка и 9 км од Мола Каливе.

Ова полудивља плажа са најситнијим бијелим пијеском и топлим морем представља заиста јединствен доживљај за посјетиоце јер због плиме и осјеке, те пијеска који море довлачи и одвлачи, плажа константно мијења облик и величину.

Некада крајњи десни дио такорећи потоне у море и не види се, а некада изнова изрони, али у другачијем облику него прије.

Дакле постоји алтернатива путовању и прескупом плаћању и пуњењу буџета онима који не могу поднијети ни ћириличне натписе у Вуковару, а камо ли Републику Српску између Вуковара и Дубровника.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *