Златне малине: Сендлер омануо, Вил Смит најгори

Отац и син, Вил и Џејден Смит, тријумфовали су синоћ на додjели Златних малина, незахвалних признања која се додjељују за најгора холивудска достигнућа у протеклој години. Како преносе амерички медији, Смит старији и млађи добили су "признања" за најгору главну и споредну мушку улогу за научнофантастично остварење "Након земље". Малину за најгори филм освојила је […]

недеља, март 2, 2014 / 16:04

Отац и син, Вил и Џејден Смит, тријумфовали су синоћ на додjели Златних малина, незахвалних признања која се додjељују за најгора холивудска достигнућа у протеклој години.

Како преносе амерички медији, Смит старији и млађи добили су "признања" за најгору главну и споредну мушку улогу за научнофантастично остварење "Након земље".

Малину за најгори филм освојила је комедија "Мовие 43" у којој се појављује мноштво великих звијезда, попут Кејт Винслет, Ричарда Гира, Хале Бери и Наоми Вотс.

Глумац Тајлер Пери је понио "награду за најгору женску улогу" у комедији "A Madea Christmas", док је Ким Кардашијан проглашена најгором споредном глумицом за ролу у филму "Искушење Тајлера Перија".

Иако је имала чак осам номинација, комедија Адама Сендлера "Маторци 2" успјела је да не добије ниједно признање.

Сендлер се иначе уписао у анале Златних малина са рекордних 20 номинација и 10 освојених малина.

Дизнијев каубојац "Усамљени ренџер" са Џонијем Депом у главној улози, један од прошлогодишњих неуспјелих високобуџетних остварења, освојио је награду за најгори римејк.

Златне малине се додјељују од 1980. као својеврсна пародија на Оскаре. Добитници се обично не појаве на свечаности. Изузеци су Хале Бери и Сандра Булок које су лично преузеле своје златним спрејем испрскане трофеје. Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *