Златић у финалу, шанса за медаљу

Андрија Златић је донио Србији прву медаљу на Олимпијским играма у Лондону, а Ужичанин ће имати прилику да освоји још једну! Златић се пласирао у финале дисциплине малокалибарски пиштољ. У квалификацијама Златић је заузео треће мјесто, па је у веома доброј позицији да се после финала које почиње у 13,30 часова нађе на побједничком постољу! […]

недеља, август 5, 2012 / 13:24

Андрија Златић је донио Србији прву медаљу на Олимпијским играма у Лондону, а Ужичанин ће имати прилику да освоји још једну! Златић се пласирао у финале дисциплине малокалибарски пиштољ.

У квалификацијама Златић је заузео треће мјесто, па је у веома доброј позицији да се после финала које почиње у 13,30 часова нађе на побједничком постољу!

На жалост, Дамир Микец није успио да се придружи Златићу у финалу, а врло мало му је недостајало. Микец је врло лоше гађао у прве двије серије (92, па 90 кругова), а у наставку је био доста бољи. Ипак, заостатак није могао да надокнади, један круг коштао га је распуцавања за финале.

Златић је такође почео прилично лоше, упуцавши само 91 круг. Ипак, врло брзо је Андрија намјестио руку и како је вријеме одмицао бивао је све бољи. У једном тренутку је избио и на другу позицију, али је на крају морао да се задовољи трећом, са кругом предности у односу на Вијетнамца Хоанга.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *