Збринут: Златко Максимовић именован за замјеник директора ФЗО РС

Златко Максимовић именован је за замјеника генералног директора Фонда здравственог осигурања Републике Српске.

четвртак, јануар 5, 2017 / 23:09

Златко Максимовић именован је за замјеника генералног директора Фонда здравственог осигурања Републике Српске.

Дојучерашњи директор Дома здравља Бијељина је на ову функцију дошао одмах након истека мандата у бијељинској здравственој установи.

Овим је доктору Максимовићу припала једна од најјачих позиција у здравству од оних које нису у сукобу интереса са посланичким мандатом у Народној скупштини Републике Српске.

Максимовић се након напуштања СДС кандидовао за градоначелника Бијељине, а након пораза од Миће Мићића, те формирања већине у коју су ушле и странке које су подржавале Максимовића (СРС и ДНС), било је јасно да ће се на чело Дома здравља именовати нови директор.

Максимовић је последњи дан на мјесту директора завршио отварањем зграде централне стерилизације, централног вешераја и просторије за смјештај хемикалија, изграђену властитим средствима Дома здравља од 200.000 КМ.

Тиме је заокружио успјешан мандат, који је обиљежило мноштво сличних доградњи Дома здравља, изградња десетина подручних амбуланти, али и бесомучно рекламирање пословних и личних успјеха.  

 

 0 КОМЕНТАРА

  1. Ја бих му дао и позицију директора, јер је имао позитиван биланс пословања Дома здравља у Бијељини у вријеме када је већина здравствених установа у дебелом минусу.

    А што се тиче папкарења, Саша, препоручујем:
    http://opozicionar.com/kovacevic-kad-je-bog-stvarao-pacova-pantljicaru-hijenu-od-onoga-sto-mu-je-ostalo-napravio-je-preletaca-izdajnika-bota/

    СРЕЋАН БАДЊИ ДАН СВИМ ПРАВОСЛАВНИМ СРБИМА!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *