Завршен фестивал европског филма у Требињу

Пројекцијом филма „Птица не може полетјети“, холандско-ирско-јужноафричке продукције, у Требињу је завршен први Фестивал европског филма под називом „Исток–Запад“. У пет фестивалских дана љубитељи седме умјетности могли су да погледају једанаест остварења савремене европске филмске продукције. Организатори су најавили да је овогодишња смотра филмске продукције Европе само припрема за Фестивал медитеранског европског филма, чији би […]

недеља, август 12, 2012 / 10:19

Пројекцијом филма „Птица не може полетјети“, холандско-ирско-јужноафричке продукције, у Требињу је завршен први Фестивал европског филма под називом „Исток–Запад“.

У пет фестивалских дана љубитељи седме умјетности могли су да погледају једанаест остварења савремене европске филмске продукције.

Организатори су најавили да је овогодишња смотра филмске продукције Европе само припрема за Фестивал медитеранског европског филма, чији би домаћин сљедеће године требало да буде Требиње.

Синоћ завршени Фестивал европског филма организовали су Танграм центар и Алпе-Адрија културна мрежа из Београда у сарадњи са Центром за информисање и културу Требиње. Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *