Затворeници из Туњица се одричу три оброка због поплављених

Хуманитарној акцији прикупљања помоћи угроженом становништву у поплављеним подручјима Републике Српске прикључило се и 250 осуђених и притворених лица Казнено-поправног завода (КПЗ) Бањалука одричући се по три сува оброка. Замјеник дикректора КПЗ Бањалука Горан Селак рекао је Срни да је Савјет васпитних колектива ове установе јуче одржао ванредни састанак на коме је договорено да се […]

понедељак, мај 26, 2014 / 20:45

Хуманитарној акцији прикупљања помоћи угроженом становништву у поплављеним подручјима Републике Српске прикључило се и 250 осуђених и притворених лица Казнено-поправног завода (КПЗ) Бањалука одричући се по три сува оброка.

Замјеник дикректора КПЗ Бањалука Горан Селак рекао је Срни да је Савјет васпитних колектива ове установе јуче одржао ванредни састанак на коме је договорено да се осуђена лица укључе у хуманитарну акцији прикупљања помоћи угроженом становништву у поплављеним подручјима.

"Заједнички приједлог је да се осуђена лица која желе учествовати у акцији одрекну по три сува оброка, које ћемо однијети у Црвени крст у Бањалуци за даљу дистрибуцију онима којима је храна најпотребнија", рекао је Селак.

Он је додао да су лица на издржавању казне, такође, тражила да се и дио њихових осуђеничких накнада пребаци на рачун посебних намјена Министарства финансија Републике Српске за помоћ угроженим од поплава.

Селак је додао да је Савјет васпитних колектива КПЗ-а Бањалука поручио да саосјећа са свим људима погођеним овом елементарном непогодим, те да је ово искрени израз њихове жеље да пруже помоћ онима којима је тенутно најпотребнија.0 КОМЕНТАРА

 1. Становништво које купује по 2 КМ допуне зове хуманитарне бројеве, купци у самопослугама од своје биједе одвоје за по пар конзерви или шампон, па ставе у корпу која је намијењена угроженима, пола свијета је помогло, Бандић јуче испратио конвој помоћи из Загреба, затвореници се одричу оброка, само власт и СПЦ, прц, ништа, осим позива на солидарност. Да је макар Додик на дражбу ставио мерцедеса, и то државног, или да се какав поп одрекао масератија или ренџ ровера, за то се могло купити брдо млијека, макарона или риже, фуј.

 2. Zgradu vlade prodati, makar pola zgrade.
  Ukunuti restoran u zgradi vlade.

  vozni park desetkovati.

  nikome ne plaćati troškove mob telefona.

  Naš izmećar je hodao o našem trošku po utakmicama koliko li nas je to koštalo.
  Igokea i haračgrad , biskup, emir, karganović, sein Kampf, libermani, kesići, kecmanovići,… za te pare moglo se izgraditi odbrambenih sistema dužine ekvatora.

 3. Prijedore da nastavim..Zimzogradi,razno razne kampanje, promocije (Simo izvini znam da i tebe ima ovde),žderanje poslije dolaska Dode,plaćanje zakupa,konverzaciju dugova,namještnje tendera..

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *