Занетијеву четворку у Интеру више нико неће носити

Фудбалски клуб Интер повукао је из употребе дрес с бројем четири, који је носио Хавијер Занети, а Аргентинац ће у наредне двије године постати потпредсједник. Зенети је на крају прошле сезоне завршио играчку каријеру. Он је у у Интеру провео 19 година, дошао је у клуб са Ђузепе Меаце још 1995. године из Банфилда. "Занети […]

понедељак, јун 30, 2014 / 22:17

Фудбалски клуб Интер повукао је из употребе дрес с бројем четири, који је носио Хавијер Занети, а Аргентинац ће у наредне двије године постати потпредсједник.

Зенети је на крају прошле сезоне завршио играчку каријеру. Он је у у Интеру провео 19 година, дошао је у клуб са Ђузепе Меаце још 1995. године из Банфилда.

"Занети ће бити потпредсједник за двије године. Клуб је одлучио да повуче дрес са бројем четири", казао је за италијанске медије предсједник Интера Ерик Тохир.

Он се нада да ће ускоро бити продужена сарадња са тренером Валтером Мацаријем, као и да је клуб добио понуду за Маура Икардија.

"Добили смо понуду за Икардија, али нема спремности да се он прода, јер је важно да имамо јак тим у Европи", рекао је Тохир. Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *