Захтјев за смјену Бојана Гребенара

На данашњој Скупштини Омладинског савјета Републике Српске биће затражена оставка предсједника овог савјета Бојана Гребенара, јер су омладински центри Српске дошли до докумената који показују да су средства Савјета неплански трошена, рекао је Срни предсједник Омладинског центра из Мркоњић Града Борислав Ђурић.  "Увидом у документацију закључили смо да су у посљедњих пет година сва три […]

субота, децембар 8, 2012 / 18:37

На данашњој Скупштини Омладинског савјета Републике Српске биће затражена оставка предсједника овог савјета Бојана Гребенара, јер су омладински центри Српске дошли до докумената који показују да су средства Савјета неплански трошена, рекао је Срни предсједник Омладинског центра из Мркоњић Града Борислав Ђурић.

 "Увидом у документацију закључили смо да су у посљедњих пет година сва три предсједника кршила Закон о омладинском организовању, Закон о јавним набавкама, те да су неплански трошила средства, мимо знања Скупштине и Надзорног одбора", нагласио је Ђурић.

Ђурић, који је и члан Скупштине Омладинског савјета, рекао је да је задњих пет година стварана лажна слика о трошењу средстава Омладинског савјета.

"Они су остали у дугу који је већи од 20.000 КМ, а нису на вријеме и благовремено доставили извјештај Министарству породице, омладине и спорта Републике Српске о утрошку тих средства", нагласио је Ђурић.

Омладински савјет Републике Српске кровна је омладинска организација у Српској, која окупља локалне и републичке омладинске организације са циљем представљања и заступања њихових интереса пред институцијама Републике и у међународној сарадњи.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *