Заборав је смртни гријех

У недјељу, 24.03.2013. године са почетком у 11.30, свештенство Храма Христа Спаситеља у Бањој Луци, служиће молитвени помен за страдале у Нато бомбардовањима Републике Српске, Србије и Црне Горе. Истог дана, у 19 часова, Србско сабрање "Баштионик" организује молитвено сабрање под називом "ЗАБОРАВ ЈЕ СМРТНИ ГРИЈЕХ", у просторијама Светосавског културног клуба. Поред бесједе на тему српских страдања […]

уторак, март 19, 2013 / 11:12

У недјељу, 24.03.2013. године са почетком у 11.30, свештенство Храма Христа Спаситеља у Бањој Луци, служиће молитвени помен за страдале у Нато бомбардовањима Републике Српске, Србије и Црне Горе.

Истог дана, у 19 часова, Србско сабрање "Баштионик" организује молитвено сабрање под називом "ЗАБОРАВ ЈЕ СМРТНИ ГРИЈЕХ", у просторијама Светосавског културног клуба.

Поред бесједе на тему српских страдања од Нато бомби, биће приказан филм чешког аутора Вацлава Дворжака "Отето Косово" као и спот посвећен Милици Ракић, страдалој у Нато бомбардовању.0 КОМЕНТАРА

  1. partizan, 19.03.2013. 12:15:46
    Кад ишчиташ историју српског језика,и све међународне договоре око српског или србског језика,видјећеш да ти је писменост баш на нивоу датог коментара!

  2. занимљиво како гамад свих фела не може да се суздржи на оваквим тектстовима, овде као и на тексту о Споменку. То је њима више несвјесна него свјесна реакција.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *