За правду и ред – Листа Небојше Вукановића: Формирање повјереништва у Бањалуци

Данас у 18.00 часова у просторијама МЗ Центар 1 у Бањoj Луци За правду и ред – Листа Небојше Вукановића организује састанак на којем ће се конституисати повјереништво листе за Бању Луку. Скуп је најављен и као разговор с грађанама, на њему ће се присутнима обратити и Небојша Вукановић, а сви који дођу су добродошли, […]

петак, јун 27, 2014 / 13:47

Данас у 18.00 часова у просторијама МЗ Центар 1 у Бањoj Луци За правду и ред – Листа Небојше Вукановића организује састанак на којем ће се конституисати повјереништво листе за Бању Луку.

Скуп је најављен и као разговор с грађанама, на њему ће се присутнима обратити и Небојша Вукановић, а сви који дођу су добродошли, саопштено је из листе За правду и ред.0 КОМЕНТАРА

 1. Ова листа ће бити највеће изненађење избора. Лијепо је видјети пуну салу младих људи, посебно познате ликове с Фронтала. Не знам само који је Симо Пјетлић. Ако добро чух, Секуловић је прозван да је купио диплому. Не знам је ли Симо добро чуо. Али знам да стрини Грозди из Друговића никако није јасна веза Рајкана и Секула.

 2. Samo naprijed Vukanoviću, Ljubinje je uz tebe!
  Ulaziš u skupštinu, to je više nego očigledno. Napravi neki savez ili dogovor sa SDS-om i NDP-om, i javno podrži njihovog kandidata za predsjednika i člana predsjedništva, ali obavezno uz svoje konkretne uslove, jer više vjerujemo tebi nego njima!
  Živio mi 100 godina, i nadam se da cemo te vidjeti na funkciji ministra unutrašnjih poslova RS-a!
  A onda teško onima poput, špirića, dokurca, škrbića, stanković no1, stanković no2, radišića, džombića, marka pavića, košarca, ćubića, kraljevića, bobara, milovanovića, vujovića, čolovića…..mogao bi do ujutru ovako!

 3. drazen78bl, 27.06.2014. 23:35:43

  “Лијепо је видјети пуну салу младих људи, посебно познате ликове с Фронтала. Не знам само који је Симо Пјетлић.“

  Лако ти је било препознати. Симо је једини у сали био старији од тебе .
  Додуше мања је ралика у годинама између Симе-пензионера и Дражена-студента него између Дражена-студента и просјека старости присутних у сали.

 4. Драгосере Чмарчићу,

  Изгледа да Вукан може и немогуће.
  Ја, ти и Дражен гласамо за исту листу.

 5. „Ne znam da li ce biti bolje ako bude drugacije, ali da bi bilo bolje mora biti drugacije“ G. Vukanovic nije samo „wind of change“ nego i jedna od rijetkih javnih licnosti bez hipoteke. Nadajmo se da ce naci zajednicki interes sa Bosic and Co u promjeni ovog nenarodnog rezima i kreiranju demokratskog ambijenta u RS-u. U svakom slucaju imam moj glas i podrsku…

 6. sasa, 28.06.2014. 13:16:06

  „Ne znam da li ce biti bolje ako bude drugacije, ali da bi bilo bolje mora biti drugacije“
  “Nadajmo se da ce naci zajednicki interes sa Bosic and Co…“

  Али онда од драгачијег нема ништа, па самим тим неће бити ни другачије. Кужиш?

 7. Дражен,
  Драгосер,
  Симо,
  Травничанин,
  Курцоглави,
  Приједорски Суарез, пардон месојед,

  На фронталу већ 6 гласова. Напријед Вукане.

 8. И ја подржавам формирање сличних грађанских иницијатива,то је један од начина исптавне партиципације грађана у политичком животу.

  Нисам нарочито убеђен у нека велика дела,собзиром да је у питању један новинар који је посебан само по томе што се против одређених ликова са политичке сцене борио истим средствима која је њима замерио.Такође,не верујем у месијанство,једини пут је функицоналан систем.

  Такође,Вукановић је требао кренути од основе,од локалне заједнице (Требиње ако се не варам) и показати своју способност на том нивоу пре неког мегаломанског политичког деловања.

  Надам се и да неће улазити у коалиције са политичким странкама јер ће изгубити кредибилитет.

 9. Симо Пјетлић

  Хајде не маштај! Да си био, сви би те препознали по бијелим докољенкама или испаравању шљиве.

  Ипак, мени је драго да дајеш подршку једном русофилу. Још да се јавно одрекнеш Ане Тришић Бабић, па ће те Јошка Броз примити у СКОЈ, као најмлађег пензоса. 😀

 10. @novo vrijeme

  nebojsa.vukanovic79@gmail.com

  Вукан је крајем идуће седмице опет у БЛ. Кад бисте били на његовој листи од мене и мојих блиских бисте добили гласове.

  У БЛ је већ у екипи неколико фронталоваца. Не би било лоше да и ови момци из Приједора помогну да се у иј 1 селектују честити људи и направи квалитетна листа.

  Гледам фотке са скупа у БЛ, па само у једном реду четири учесника рата у ВРС, па човјек који је прошао све логоре у ФБиХ са 18,па момак који је са 16 отишао у рат, јер јер је живио на линији фронта. А нико изнад 40 година. Па иза њих дијете ратног инвалида.

  И нико не воли ратног профитера Додика, а он не може подваљивати пробосанштвину.

 11. Za nekoliko dana odlazim na duže vrijeme,ali mislim da će to naši momci odraditi kako to samo oni mogu da odrade, mislim na Travničanina i Borislava koje pozdravljam.

  Ode čika prijedor daleko , pravo da vam kažem, jedva čekam , ne mogu više da gledam iživljavanje fašista kojima ništa nije sveto, pljuju sve redom naše svetinje;Teslu, Njegoša, Andrića, Gavrila… Ko je sledeći na redu?
  Vi mladji morate da ustanete, da zapnete iz petnih žila da spašavate što je ostalo, i ko je ostao.
  Neće vam biti lako,
  pred sobom imate najokrutnijeg neprijatelja kakvog do sada nismo imali u istoriji,
  neprijatelja koji kidiše na sve živo, mrtvo i još nerodjeno,
  neprijatelja koji nas mrzi kao što nas nisu mrzili svi dosadašnji naši neprijatelji zajedno.
  Ali, izašli smo iz svih golgota kroz koje nas je kurva sudbina provela, pa se nadam i Bogu molim da moj narod nadvlada i MD zlo instalirano i poptomognuto od svjetskih fašista , uvijek istih, koji su nam vazda o glavi radili.
  Pozdravlja vas čika prijedor Dučićevim stihovima
  Ave Serbia

 12. novo_vrijeme, 29.06.2014. 09:14:41

  Радо ћу на кафу с Вама. Има овдје неколико људи с одличним коментарима, мада не могу доћи до изражаја од оних којима је циљ да обесмисле сваку цивилизовану расправу. Ја не знам ниједан Ваш коментар да га не могу потписати, па отуд бих Вас и подржао.

  Similis simili gaudet.

 13. drazen78bl, 28.06.2014. 22:10:08

  “А нико изнад 40 година.“

  Био је један који је близу четрдесете. Рекоше ми да је још студент.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *