За Кочићев збор предвиђено 130.000 КМ

Предсједник Владе Републике Српске Александар Џомбић предсједавао је данас у Бањој Луци, конститутивном сједницом Организационог одбора 47. Кочићевог збора. Након конституисања Организационог одбора 47. Кочићевог збора на сједници су именоване и комисије задужене за организацију ове манифестације која ће бити одржана у периоду од 19. до 26. августа ове године. Седам дана прије званичног отварања, […]

четвртак, јун 14, 2012 / 16:03

Предсједник Владе Републике Српске Александар Џомбић предсједавао је данас у Бањој Луци, конститутивном сједницом Организационог одбора 47. Кочићевог збора.

Након конституисања Организационог одбора 47. Кочићевог збора на сједници су именоване и комисије задужене за организацију ове манифестације која ће бити одржана у периоду од 19. до 26. августа ове године.

Седам дана прије званичног отварања, 12. августа, биће отворена ликовна колонија, а истог дана биће проглашење добитника овогодишње Кочићеве награде.

На данашњој сједници разматран је и усвојен и оквирни приједлог финансијског плана 47. Кочићевог збора за чије одржавање је предвиђено 130.000 КМ.

Ова манифестација, званично ће бити отворена у недјељу, 19 августа, у парку Петар Кочић у Бањој Луци а детаљан програм манифестације, са именима учесника, презентоваће Комисија за израду садржаја и програма Кочићевог збора на другој сједници Организационог одбора.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *