За 9 година радила 6 дана, због тога добила 2 године затвора

Једна Италијанка осуђена је на двије године строгог затвора, јер је за девет година колико је била запослена ефективно провела на раду свега шест дана, преносе италијански медији. Лист „Република” пише да ће Силвија Сарти, по професији медицинска сестра, морати и да плати новчану казну од 25.000 евра на име одштете болници Сант’Орсола у Болоњи […]

субота, децембар 15, 2012 / 09:16

Једна Италијанка осуђена је на двије године строгог затвора, јер је за девет година колико је била запослена ефективно провела на раду свега шест дана, преносе италијански медији.

Лист „Република” пише да ће Силвија Сарти, по професији медицинска сестра, морати и да плати новчану казну од 25.000 евра на име одштете болници Сант’Орсола у Болоњи у којој је „радила”.

Она се терети да је све вријеме била на лажним боловањима која је правдала фалсификованим потврдама о болести и трудноћи.

Према истом извору, полиција испитује гинеколога једне друге болнице, осумњиченог да је Силвији дао потврде за двије трудноће које су наводно биле подложне компликацијама, а медицинска сестра заправо никада није била трудна.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *