Вулин: Владајућа коалиција стоји иза Вучића

Владајућа коалиција јасно је опредељена у борби против корупције и криминала и у томе ће пружити сву неопходну помоћ потпредседнику владе Александру Вучићу, рекао је председник Покрета социјалиста Александар Вулин. „Ове владе не би било да није борбе против корупције, а борбе против корупције не би било да није Александра Вучића, да је води”, рекао […]

недеља, октобар 7, 2012 / 16:59

Владајућа коалиција јасно је опредељена у борби против корупције и криминала и у томе ће пружити сву неопходну помоћ потпредседнику владе Александру Вучићу, рекао је председник Покрета социјалиста Александар Вулин.

„Ове владе не би било да није борбе против корупције, а борбе против корупције не би било да није Александра Вучића, да је води”, рекао је Вулин у изјави Танјугу.

Он је нагласио да Вучић, који је задужен за борбу против корупције и криминала, „има апсолутну подршку свих из коалиције и једини је гарант да неће бити договора политичких елита, тајкуна и оних који су се у ових 12 година тако непристојно и безобразно обогатили”.

Вулин је додао да се понекад стиче утисак да је Вучић у томе сам, истакавши да то није тако и да у томе има подршку свих из владајуће коалиције.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *