Вулин: Еулекс да пронађе починиоце за злочин у Гораждевцу

Шеф Канцеларије за Косово и Метохију Александар Вулин позвао је Еулекс да поново отвори истрагу и пронађе починиоце и одговорне за злочин у Гораждевцу, оцјенивши да је несхватљиво да послије толико година није пронађен ниједан осумњичени и да нико не буде осуђен.  „Позивам Еулекс да обнови истрагу коју је прекинуо због недостатка доказа, јер који […]

недеља, август 12, 2012 / 20:30

Шеф Канцеларије за Косово и Метохију Александар Вулин позвао је Еулекс да поново отвори истрагу и пронађе починиоце и одговорне за злочин у Гораждевцу, оцјенивши да је несхватљиво да послије толико година није пронађен ниједан осумњичени и да нико не буде осуђен.

 „Позивам Еулекс да обнови истрагу коју је прекинуо због недостатка доказа, јер који је више доказ потребан од убијене младости у ријеци Бистрици. Позивам Еулекс да поново отвори истрагу и да на тај начин бар покуша да поново оствари повјерење које је тако темељно изгубио у српској заједници”, рекао је Вулин Танјугу.

Према његовим ријечима, откако је на Косово и Метохију дошла међународна заједница породице убијених Срба чекају правду.

„Чак и да се пронађу њихове убице то би била мала, за толики бол и патњу, али бар нека утјеха” рекао је Вулин.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *