Вујановић: Црна Гора није подијељена

Кандидат Демократске партије социјалиста за предсједника Црне Горе Филип Вујановић рекао је да држава није подијељена, већа је заједничка кућа свих њених грађана. "Мој противкандидат Миодраг Лекић каже да је Црна Гора подијељена и да имамо двије Црне Горе. Поручујем му да је Црна Гора само једна, да је заједничка и припада свим грађанима. Тако […]

среда, март 27, 2013 / 07:21

Кандидат Демократске партије социјалиста за предсједника Црне Горе Филип Вујановић рекао је да држава није подијељена, већа је заједничка кућа свих њених грађана.

"Мој противкандидат Миодраг Лекић каже да је Црна Гора подијељена и да имамо двије Црне Горе. Поручујем му да је Црна Гора само једна, да је заједничка и припада свим грађанима. Тако ће бити заувијек", рекао је Вујановић, који је увјерен у сигурну побједу на изборима 7. априла.

Наводећи да је досадашњи мандат посветио афирмацији Црне Горе, добросусједским односима, унапређењу квалитета живота и наставку евроатлантских интеграција, те да је увијек промовисао политику помирења, Вујановић је поручио да ће тако бити и у наредном периоду и да Црну Гору види као демократску, слободну и просперитетну.

Кандидати за предсједника Црне Горе су Филип Вујановић и независни кандидат Миодраг Лекић.

Предсједнички избори, заказани за 7. април, биће шести од увођења вишестраначког система у Црној Гори, односно други након стицања независности 2006. године.

Из Државне изборне комисије раније је саопштено да ће предсједнички избори коштати државу око 1,2 милиона евра, од чега је 800.000 евра предвиђено за провођење избора, а 400.000 евра за изборну кампању.

Бирачко право на предсједничким изборима у Црној Гори имаће 512.715 грађана.

 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *