Вучуревић обећава: 500 радних мјеста у првој години мандата!

Кандидат Коалиције „Заједно за Требиње“ за градоначелника Славко Вучуревић поручио је да ће у првој години мандата обезбиједити око 500 радних мјеста и да ће из буџета бити издвајана знатно већа средства за требињске пензионере. Вучуревић је на предизборном скупу у Требињу током којег је разговарао са пензионерима и незапосленим младим људима истакао да су […]

субота, септембар 15, 2012 / 18:36

Кандидат Коалиције „Заједно за Требиње“ за градоначелника Славко Вучуревић поручио је да ће у првој години мандата обезбиједити око 500 радних мјеста и да ће из буџета бити издвајана знатно већа средства за требињске пензионере.

Вучуревић је на предизборном скупу у Требињу током којег је разговарао са пензионерима и незапосленим младим људима истакао да су ово двије најугроженије категорије становништва, те да ће им приоритетно бити посвећена већа пажња.

"Пензионерима ћемо помагати у набаци лијекова и других неопходних намирница, а створићемо и услове да се млади незапослени људи са овог подручја запосле", рекао је Вучуревић, те додао да су већ у току разговори са иневеститором који жели да направи фабрику у овом граду са 300 радних мјеста.

Вучуревић је истакао да се интензивно разговара и са представницима инвестиционих фондова из иностранства, прије свега из Шведске, који су спремни да инвестирају у многе пољопривредне, туристичке и инфраструктурне пројекте на овом подручју.

Предизборном скупу присуствовао је и предсједник Демократске партије Драган Чавић.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *