Вучићев кабинет: Не радимо Додику о глави

Потпредсједник Владе Србије Александар Вучић демантовао је писање сарајевске Слободне Босне да су власти Србије направиле план према којем ће у наредних годину и по опозицији Републике Српске помоћи на општим изборима 2014. године да дође на власт.  "Александар Вучић не прави ни планове ни договоре са било ким, нити тиме планира да се бави. […]

понедељак, март 11, 2013 / 15:26

Потпредсједник Владе Србије Александар Вучић демантовао је писање сарајевске Слободне Босне да су власти Србије направиле план према којем ће у наредних годину и по опозицији Републике Српске помоћи на општим изборима 2014. године да дође на власт.

 "Александар Вучић не прави ни планове ни договоре са било ким, нити тиме планира да се бави. Одлуку о томе ко ће бити на власти доносили су и доносиће искључиво грађани Републике Српске и Босне и Херцеговине", речено је Бети у Вучићевом кабинету.

Сарајевски недељник објавио је да је циљ наводног плана власти у Београду да се сруши владајући Савез независних социјалдемократа (СНСД) и предсједник те партије, као и предсједник РС Милорад Додик.

Слободна Босна наводи да план, између осталог, предвиђа потпуну промјену Владе Републике Српске.

Додаје се да је Александар Вучић чврсто одлучио да на изборима подржи уједињену опозицију Републике Српске.

Вучићева странка ће, пише лист, уједињеној опозици РС, помоћи савјетодавно, медијски и логистички.0 КОМЕНТАРА

  1. Битно је да ти жваљо знаш истину. Мислиш рушити Додика, сједећи за компјутером. Мислиш да ће ти неко сервитати Додика на тацни. Оће курац. Има Алек својих проблема.

  2. Па нека се умијеша, јака ствар. До избора има доста, а за то вријеме паметније би му било да се мало мијеша у изборе на Косову. Ваљда сматра Косово Србијом.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *