Вучић: Вечерас (одлучујемо да ли) рушимо Ђиласа

Промјена власти у Београду биће једна од теме вечерашње сједнице Главног одбора СНС, изјавио је лидер напредњака и први потпредсједник владе Александар Вучић. Према његовим ријечима, сигурно је да вечерас неће бити коначног одговора на то питање и да очекује да ће се на наредним сједницама Главног одбора знати више о прекомпоновању власти у Београду. […]

понедељак, децембар 3, 2012 / 19:27

Промјена власти у Београду биће једна од теме вечерашње сједнице Главног одбора СНС, изјавио је лидер напредњака и први потпредсједник владе Александар Вучић.

Према његовим ријечима, сигурно је да вечерас неће бити коначног одговора на то питање и да очекује да ће се на наредним сједницама Главног одбора знати више о прекомпоновању власти у Београду.

На питање да ли је са партнерима на републичком нивоу, прије свега СПС и ПУПС разговарао о прекомпоновању власти у Београду, Вучић је рекао:

„Зар мислите да бих био неозбиљан да на телевизији јавно кажем да знам ко би имао већину.„

Упитан да ли ће се на ГО разговарати о потенцијалним опцијама за Београд он је истакао да хоће, али да се не ради о „питању отимања, узимања, прекомпоновања или спасавања већ о ширем политичком контексту”.

„Много важнија питања налазе се пред земљом”, рекао је Вучић новинарима уочи сједнице ГО.

Он је додао и да ће теме сједнице ГО бити актуелна политичка питања, борба против корупције, Косово и Метохија, стање у земљи, али и унутарстраначка питања.

Лидер напредњака је најавио да ће састав Предсједништва СНС бити подмлађено новим члановима међу којима је поменуо министра правде Николу Селаковића, савјетника предсједника Србије Марка Ђурића, посланицу СНС Јадранку Јоксимовић…

Вучић је рекао да ће наредна сједница ГО бити 20.децембар, на којој ће бити разматрана промјена статута.

Сједници ГО присуствује предсједница Народне партије Маја Гојковић.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *