Вучић: Пуштање Мишковића био би мој лични пораз

Први потпредсједник владе Србије Александар Вучић изјавио је данас у Великој Плани да би доживио као свој лични пораз ако би се десило да Мирослав Мишковић буде пуштен из притвора, а да за то не стоје ваљани разлози. „Ако би се то десило и да за то не постоје ваљани разлози, онда би би то […]

субота, децембар 29, 2012 / 11:12

Први потпредсједник владе Србије Александар Вучић изјавио је данас у Великој Плани да би доживио као свој лични пораз ако би се десило да Мирослав Мишковић буде пуштен из притвора, а да за то не стоје ваљани разлози.

„Ако би се то десило и да за то не постоје ваљани разлози, онда би би то доживио и као лични пораз”, рекао је Вучић новинарима у Великој Плани послије отварања фабрике за производњу сложених борбених система.

Вучић је рекао да је слушао најаве да ће Мишковић бити пуштен до Нове године, као и да за то постоје различите врсте притисака.

„Смешно је кад слушам неке који заступају његову страну и нећу да говорим колико су неистина изнели у јавност”, казао је Вучић.

Он је рекао да не бјежи од тога да ће бити пораза политике коју води садашња власт.

Како је навео, и реакције неких политичара доживаљва као личне поразе. „Није ме срамота да то признам”, рекао је Вучић.

Специјални суд у Београду одредио је 14. децембра притвор од 30 дана власнику Делта компаније Мирослава Мишковићу као и још сешторици осумњичених за малверзације у приватизацијама путарских предузећа.0 КОМЕНТАРА

  1. Samo napred Vučiću.Mnogi su omastili brke od ovog što je u pritvoru,pa ko vele daj da pokušamo da mu pomognemo,prije nego što progovori.Klupko će neminovno da se odmotava sve brže i brže.Ima i ovi preko Drine što im se gaće tresu od mogućih posljedica.Pomalo dižu glavu,ali su im snovi isprekidani i nemirni.Svemu dođe kraj, pa i ovom našem bezakonju.Vreme je da se polažu računi za sve što su učinili od ovog jadnog naroda.Od naše djece i budućih generacija.Neka te Bog čuva i da istraješ u borbi protiv ovih neljudi.

  2. Ако ико буде јебао матер Додику и његовим дупелизцима то ће напредњаци.
    Само наставите тако, Српска вас чека!

  3. Šta je sa Tadićem i njegovim ministrima što se oni ne hapse, šta je sa drigim tajkunima: Kostić, Šarić, Đukanović.
    Ništa neće biti dok se celokupna mreža odranizovanog kriminala na Balkanu ne pohapsi Srbija, BiH, Hrvatska, CG, Makedonija.

  4. Организована мафија у Србији ових дана отворено пријети Вучићу и Човићу!
    Вучић је бугојанац поријеклом, не вјерујем да ће се тек тако склонити њима, почевши од мишковића, ђурића, дулића, додика,…све је то увезано мафијашко клупко! Само наставите са хапшењима, ако станете један дан, губите битку!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *