Вучић предсједник СНС, Табаковићева му замјеник

Вучић је на ванредној изборној сједници Скупштине рекао да Табаковићева, која је изабрна за гувернера НБС, не присуствује скупу, јер странка поштује закон и подсјетио да је она замрзла функцију. Вучић је био једини кандидат за ту функцију, а предложило га је 153 општинских и градских одбора. Он је на тој функцији замијенио Томислава Николића, […]

субота, септембар 29, 2012 / 17:54

Вучић је на ванредној изборној сједници Скупштине рекао да Табаковићева, која је изабрна за гувернера НБС, не присуствује скупу, јер странка поштује закон и подсјетио да је она замрзла функцију.

Вучић је био једини кандидат за ту функцију, а предложило га је 153 општинских и градских одбора.

Он је на тој функцији замијенио Томислава Николића, који је поднио оставку на лидерску позицију у странци пошто је на мајским изборима изабран за предсједника Србије.

На свјечаном дијелу сједнице планирано је да се делегатима и гостима обрате предсједник Врховног савјета „Јединствене Русије” Борис Гризлов, шеф Делегације Европског парламента за Југоисточну Европу Едуард Кукан и новоизабрани лидер напредњака Вучић.

За 16 сати планирана је прва сједница новог Главног одбора, на којој ће бити изабрана четири потпредсједника странке.

Предсједник Главног одбора је по функцији предсједник странке.

На ванредној Скупштини у Центру „Сава” биће изабрано и Председништво које има 30 чланова.0 КОМЕНТАРА

  1. Могу замислити како се Додик осјећао док се Вучић посебно захваљивао онима који су били уз њега и кад је било најтеже, Младену Босићу и Српској демократској странци 🙂

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *