Вучић: Почеле истражне радње у вези приватизација

Надлежни државни органи у Србији врше истражне радње у 27 предузећа која су приватизована у претходном периоду, изјавио је данас први потпредсједник Владе Србије Александар Вучић.  Послије става извјестиоца Европског парламента за Србију Јелка Кацина да је неопходно да Србија изврши контролу у 24 приватизована предузећа, Вучић је навео да се истражне радње врше у […]

четвртак, август 30, 2012 / 07:28

Надлежни државни органи у Србији врше истражне радње у 27 предузећа која су приватизована у претходном периоду, изјавио је данас први потпредсједник Владе Србије Александар Вучић.

 Послије става извјестиоца Европског парламента за Србију Јелка Кацина да је неопходно да Србија изврши контролу у 24 приватизована предузећа, Вучић је навео да се истражне радње врше у та 24 предузећа, те у још три друга приватизована предузећа.

Вучић је рекао да ће резултати тих истражних радњи бити познати релативно брзо.

Упитан да прокоментарише Кацинову тврдњу да држава рекетира инвеститоре, Вучић је одговорио да зна више таквих примјера од Кацина који су се, како је навео догађали у прошлости и поручио да се то убудуће неће дешавати у Србији.

Вучић, који је и министар одбране у Влади Србије, присуствовао је данас генералној проби српског војног ваздухопловства уочи међународног аеро митинга, који ће се одржати 2. септембра на аеродрому Батајница.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *