Волберг најплаћенији глумац, на листи и звијезде Боливуда

Амерички глумац Марк Волберг на првом је мјесту најплаћенијих глумаца на свијету са 68 милиона долара зарађених у последњих годину дана, пише часопис Форбс

четвртак, август 24, 2017 / 01:33

Четрдесетшестогодишњи глумац, који је прије прелаза у глумачке воде наступао као репер под именом Марки Марк, доспио је на врх листе захваљујући филмовима попут “Трансформерс” и “Верy Бад Дадс 2”.

Ниједан од два филма није фасцинирао критичаре нити је постигао велику гледаност, али унапред уговорен хонорар донио му је повећу своту новца без обзира на успјех филмова.

На другоме мјесту најбоље плаћених је Двејн Џонсон, прошле године први на списку, који је ове године зарадио 68 милиона долара, а трећи је Вин Дизел са зарађених 54,5 милиона долара. Слиједи га Адам Сендлер са сумом од 50,5 милиона.

На петом мјесту је Џеки Чен, а следе га Роберт Дауни Јуниор, Том Круз, као и три звијезде Боливуда, Шах Рук Кан, Салман Кан и Акшај Кумар.

Зарада коју су прошле године оствариле глумице много је мања него она коју су забиљежиле њихове мушке колеге.

Прошле недеље је објављено да је најбоље плаћена глумица на свијету оскаровка Ема Стоун са “само” 26 милиона долара зарађених током протеклих 12 мјесеци.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *