Власеница: Скупштинска већина увећала накнаде на 500 КМ!

Клубови одборника СДС, ПДП и „СРС др Војислав Шешељ“ осудили су данас одлуку коју је у Власеници донијела скупштинска већина, коју чине СНСД, СДА и СРС, о повећању одборничких накнада и то с 200 КМ на 500 КМ, саопштено је из СДС. У саопштењу се наводи да се ради о бесмисленој одлуци и да одборници […]

понедељак, март 25, 2013 / 15:57

Клубови одборника СДС, ПДП и „СРС др Војислав Шешељ“ осудили су данас одлуку коју је у Власеници донијела скупштинска већина, коју чине СНСД, СДА и СРС, о повећању одборничких накнада и то с 200 КМ на 500 КМ, саопштено је из СДС.

У саопштењу се наводи да се ради о бесмисленој одлуци и да одборници СДС-а , ПДП-а и СРС др Војислав Шешељ осуђују овакав рад локалне скупштине, јер не иде у правцу добробити грађана Власенице.

"Нажалост, скупштинском већином (коју чине СНСД , СДА и одборник СРС) желе се на силу провести нелегалне одлуке. Стално засједање локалне скупштине претворило се у бесмислицу. Упозорили смо колеге одборнике да је лоше то што раде,али упркос свему та скупштинска већина тјера по своме јер је свјесна да по садашњим законима нема никакву одговорност за доношење нелегалних одлука",каже се у саопштењу.

Даље се наводи да закон о локалној самоуправи мора бити проводив онако како је написан,а не на начин како појединци желе.

"Због свега, желимо да дамо подршку извршној власти и начелнику општине Драгославу Тодоровићу, који су такође увидјели циљ доношења нелегалних одлука и уз тумачење министарства спријечили њихово провођење.

Предсједника скупштине желимо да подсјетимо да је изабран да обавља функцију, која осигурава сарадњу између скупштине и начелника,а не да сазивањем оваквих сједница чини супротно",каже се у саопштењу клубова одборника СДС-а,ПДП-а и СРС.0 КОМЕНТАРА

  1. @moskvarusija
    @rammstein
    @fonzo
    @бокац
    SRS RS nema uopste odbornika u opstini Vlasenica. Ova informacija nije tacna. Odbornici SRS RS ni u jednoj opstini nisu u koaliciji sa SNSD-om a narocito sa SDA. SRS RS je najdoslednija partija sto se tice koalicije i jedina je stranka koja ni pod kojim uslovima i izgovorima ne ucestvuje u vlasti sa Dodikom. (za razliku od drugih koji pod izgovorom ili nacionalnog interesa ili autonomije opstinskih odbora saradjuju a formalno su opozicija). Sve kombinacije na lokalu, republickom i drzavnom nivou su zasupljene osim ove.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *