Влајки прогласио крај Наранџасте револуције

Предсједник Партије економске и социјалне правде Емил Влајки рекао је да је у Републици Српској завршена „наранџаста револуција“ и да Српска, ако се догоди ревизија Дејтонског споразума, одмах треба да се осамостали и врати све надлежности које су пренесене на ниво БиХ. Влајки је напоменуо да је циљ “наранџасте револуције” био да руши власт у […]

четвртак, март 13, 2014 / 14:05

Предсједник Партије економске и социјалне правде Емил Влајки рекао је да је у Републици Српској завршена „наранџаста револуција“ и да Српска, ако се догоди ревизија Дејтонског споразума, одмах треба да се осамостали и врати све надлежности које су пренесене на ниво БиХ.

Влајки је напоменуо да је циљ “наранџасте револуције” био да руши власт у Републици Српској, а да су се у тај посао укључиле неке опозиционе странке и појединци који су плаћени да стварају нереде.

Он је изразио увјерење да ће његова странка на предстојећим изборима направити велико изненађење, истичући да је њихов главни слоган: “Испуњавамо обећања”.

“Санираћемо државна предузећа, повезати радни стаж, изједначити увоз и извоз у Републици Српској”, рекао је Влајки новинарима у Бањалуци.

Према његовим ријечима, ништа од овога не може бити урађено без осамостаљења Републике Српске с обзиром на то да Бошњаци као већински народ у БиХ желе унитарну БиХ.

“Њих не занима конститутивност Срба и Хрвата, нити грађанска држава, а у томе им помаже један дио међународне заједнице”, каже Влајки.0 КОМЕНТАРА

  1. Nema kraja ulizištvu u ovoj našoj državi(ci). A šta bi mi, ako bi se Dodik, daleko bilo, šlogirao? Ako je RS = MD, jel’ bi se i RS automatski šlogirala? Mada, sa njima smo mi odavno šlogirani!

  2. Hvala dragom Bogu, i g-dinu Vlajkiju koji nas je obavjestio da je narandzasta revolucija završena u RS. Sada ozbiljno razmišljam, da umnog Vlajkija biramo za predsjednika RS, možda mu Mile „proguli“ za potpredsjednika, i onda opet blago se nama s njima 😀

  3. Влајки је забављач првог реда. 🙂

    Било би без сумње много боље, кад би се бар нешто од овог повратка надлежности десило, али са оваквом неодлучном и улизичком власти сумњам.

  4. Какве неболузозе, нема приче о самосталности без претходно створеног јаког привредног система. Пошто ова власт није пособна да створи такав амбијент вријеме јој је да оде.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *