Влајки позива синдикат да се извини због скандалозне изјаве

Потпредсједник Републике Српске Емил Влајки сматра да се синдикално руководство Српске мора извинити грађанима због крајње чудне изјаве 1. маја у којој се наводи да га „не занимају незапослени, јер они нису његови чланови, те да се за њих морају бринути хуманитарна друштва и јавне кухиње“. "Пошто се ова изјава из врха синдиката не тиче […]

субота, мај 3, 2014 / 11:47

Потпредсједник Републике Српске Емил Влајки сматра да се синдикално руководство Српске мора извинити грађанима због крајње чудне изјаве 1. маја у којој се наводи да га „не занимају незапослени, јер они нису његови чланови, те да се за њих морају бринути хуманитарна друштва и јавне кухиње“.

"Пошто се ова изјава из врха синдиката не тиче само незапослених, него и њихових породица и пријатеља, односно великог броја грађана, сматрамо да се синдикат мора извинити грађанима Републике Српске", наводи се у саопштењу из кабинета потпредсједника Републике Српске.

Влајки напомиње да су у пракси Запада, незапослени, такође, чланови синдиката, који и те како воде бригу о свим својим члановима, што не искључује додатну помоћ незапосленима разних хуманитарних организација.

"Улога синдиката је да као један од одлучујућих фактора ове борбе побољшава положај радничке класе без обзира на привремени статус њених чланова", напомиње Влајки.0 КОМЕНТАРА

  1. Vidno začuđen izjavljujem da je Vlajki, poslije dvije godine pisanja špijunske naučno-fantastične literature po lokalnim “medijima“, konačno, napisao par rečenica koje su donekle smislene.
    Evo, čuda su moguća…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *