Вјечити дерби на Олимпијском базену у Бањој Луци

Ватерполисти београдских клубова „Црвена звезда“ и „Партизан“ одиграће данас у Бањој Луци пријатељску утакмицу. Директор Јавног предузећа "Аквана" из Бање Луке Рајко Радовановић, који је иницијатор идеје да вјечити дерби буде одигран у Републици Српској, рекао је за Срну да ће ова утакмица бити једна у низу врхунских ватерполо и спортских манифестација које су организоване […]

среда, март 13, 2013 / 08:48

Ватерполисти београдских клубова „Црвена звезда“ и „Партизан“ одиграће данас у Бањој Луци пријатељску утакмицу.

Директор Јавног предузећа "Аквана" из Бање Луке Рајко Радовановић, који је иницијатор идеје да вјечити дерби буде одигран у Републици Српској, рекао је за Срну да ће ова утакмица бити једна у низу врхунских ватерполо и спортских манифестација које су организоване на бањалучком Градском олимпијском базену.

Он је подсјетио да су прије неколико година "Партизан" и "Војводина" одиграли утакмицу првенства Србије у Бањој Луци.

Карте за овај ватерполо дерби пуштене су у продају 4. марта по цијени од пет марака. Улазнице су биле у продаји само на рецепцији Градског олимпијског базена и могле су се купити уз личну карту, и то највише двије карте по особи.

Због великог интересовања, у продају је било пуштено и додатних 200 карата за стајање по цијени од три марке, с обзиром на то да на Градском олимпијском базену има 532 сједишта, што није довољно да прими све оне који желе да гледају врхунски ватерполо у Бањој Луци.

Утакмица почиње у 20.15 часова, уз директан ТВ пренос.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *