Витинка шампион групе производа на Новосадском сајму

Компанија Витинка а.д. из Козлука апсолутни је шампион 83. Међународног пољопривредног сајма у категорији минералних вода и безалкохолних пића који се ове године 83. пут одржао у Новом Саду.

четвртак, мај 19, 2016 / 17:41

Компанија Витинка а.д. из Козлука апсолутни је шампион 83. Међународног пољопривредног сајма у категорији минералних вода и безалкохолних пића који се ове године 83. пут одржао у Новом Саду.

Како је на данашњој конференцији за штампу саопштила Комисија за оцјењивање квалитета Новосадског сајма, компанија Витинка а.д. из Козлука за природну минералну воду Витинка добитник је највеће сајамске награде “Шампион квалитета групе производа” за 2016. годину.

Осим златне медаље за шампиона групе, компанија Витинка однијела је прво мјесто и за дизајн својих производа – велику златну медаљу за дизајн свих стаклених и пет боца као и прво мјесто за дизајн етикета за брендове Витинка, Вивиа, Ледене чајеве и Вита линију Витинкиних сокова.

Компанији Витинка, која се овог маја у оквиру међународног пољопривредног сајма у Новом Саду по први пут са својим производима представила у Србији, додјељене су и двије златне медаље и то велика златна медаља за квалитет у категорији минералних вода за бренд Витинка и златна медаља за квалитет у категорији безалкохолних пића за бренд Вивију, природну, изворску воду.

На затварању сајма, компанији Витинка у Новом Саду додјељена је и специјална награда за допринос на сајму и уређеност сајамског простора те награда Новосадског сајма за успјешну сајамску презентацију Витинкиних производа.

83. Међународни Пољопривредни сајам у Новом Саду који је трајао од 14.-20. маја спада међу 10 најзначајних сајамских манифестација у Европи и ове године по броју учесника, посјетилаца и излагача из преко 60 земаља свијета потврдио је репутацију једног од најважнијих пословних догађаја у области прехране и аграра Западног Балкана.
 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *