Вишеград: Нестао младић

Родитељи 27-огодишњег Младена Планића из вишеградског насеља Околишта којем се од 19. септембра губи сваки траг моле да се сви који буду имали било какве информације о њиховом сину јаве на број телефона 066/852-945 или у Полицијску станицу у Вишеграду на телефонски број 122.  Младен Планић отишао је из породичне куће 19. септембра. Прије одласка […]

уторак, септембар 25, 2012 / 21:15

Родитељи 27-огодишњег Младена Планића из вишеградског насеља Околишта којем се од 19. септембра губи сваки траг моле да се сви који буду имали било какве информације о њиховом сину јаве на број телефона 066/852-945 или у Полицијску станицу у Вишеграду на телефонски број 122.

 Младен Планић отишао је из породичне куће 19. септембра. Прије одласка око 15.30 шалио се са оцем и мајком, а на њихова питања гдје иде одговорио је: "Идем у живот".
Када се послије пет дана Младен није вратио кући отац Мирко пријавио је Полицијској станици у Вишеграду нестанак сина.

"И раније се дешавало да (Младен) оде од куће по неколико дана, али би нам се увијек већ сутрадан јавио. Овај пут са собом није однио ни лична документа, нити телефон. Није, као обично тражио ни новац за цигарете и за пиће у кафани", испричао је Младенов отац Мирко.

Он додаје да је сина тражио свуда по граду, распитивао се по кафанама гдје је свраћао, али да од њега нема ни трага ни гласа.

"Не знамо шта да радимо. Претресли смо све његове ствари код куће и нисмо нашли никакву поруку", каже Мирко.

Отац каже да је Младен када је изашао из куће имао на себи бијелу дуксерицу са капуљачом, испод ње бијелу мајицу са црвеним пругама, бермуде и сиво-бијеле патике.
Младен је висок 180 центиметара и тежак око 80 килограма.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *