Видић не стиже на почетак припрема репрезентације

БЕОГРАД – Репрезентативац Србије Немања Видић због повреде мишића ноге неће доћи сутра у Београд на окупљање националног тима, већ ће се селектору Владимиру Петровићу ставити на располагање када заврши са терапијама код клупских доктора Манчестер јунајтеда. На сајту Фудбалског савеза Србије (ФСС) саопштено је да су селектор Петровић и Немања Видић разговарали данас и […]

недеља, март 20, 2011 / 19:20

БЕОГРАД – Репрезентативац Србије Немања Видић због повреде мишића ноге неће доћи сутра у Београд на окупљање националног тима, већ ће се селектору Владимиру Петровићу ставити на располагање када заврши са терапијама код клупских доктора Манчестер јунајтеда.

На сајту Фудбалског савеза Србије (ФСС) саопштено је да су селектор Петровић и Немања Видић разговарали данас и договорили се да капитен Манчестер јунајтеда остане у Енглеској пошто терапије клупских доктора дају добре резултате.

Уколико Видић не буде могао да се прикључи репрезентацији за предстојећа два дуела селектор неће позвати замену јер на списку има 26 играча, наводи се у обавештењу на сајту.

Фудбалска репрезентација Србије окупиће се сутра у Старој Пазови где ће се припремати за квалификационе мечеве за пласман на Европско првенство 2012. године против Северне Ирске у Београду, 25. марта, и Естоније у Талину, 29. марта.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *