Верко бржи од Бање Луке: Вања и Филип збринути у Крагујевцу

Капитен репрезентације Србије Вања Удовичић и најбољи ватерполиста свијета у 2011. Филип Филиповић предводиће крагујевачки Раднички, преноси званични сајт ВСС. Филиповић је, ипак рекао да још увек ништа није потписао и да ће се више знати тек од недеље. "Тренутно сам у Италији и још увек не могу ништа да кажем по питању свог новог […]

субота, септембар 1, 2012 / 18:40

Капитен репрезентације Србије Вања Удовичић и најбољи ватерполиста свијета у 2011. Филип Филиповић предводиће крагујевачки Раднички, преноси званични сајт ВСС.

Филиповић је, ипак рекао да још увек ништа није потписао и да ће се више знати тек од недеље.

"Тренутно сам у Италији и још увек не могу ништа да кажем по питању свог новог клуба. Не могу ништа да потврдим сада јер никоме ништа нисам још увек потврдио по том питању, више ће се знати у понедељак", рекао је Филиповић за Б92.

Раднички је у петак као девети члан прикључен Првој лиги Србије, а такође је издејствовано да Крагујевчани наредне сезоне учествују у Европа купу, некадашњем Трофеју ЛЕН.

На званичном сајту ВСС такође стоји да је на тај начин дата подршка Радничком у настојању да створи јак тим који би био конкурентан и на домаћој и на међународној сцени.

Тако је највјероватние пропао план да се ватерполо репрезентативци збрину у Бањој Луци. Политика градоначелника Крагујевца и десне руке Млађана Динкића оличена у максими леба и игара је била експедитивнија, па ће Крагујевчане док не прође ватерполо економска криза забављати Филиповић и Удовичић.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *