Велики концерт за Софију

У Бањалуци ће вечерас бити одржан велики хуманитарни концерт „Поклон за живот – честитајмо рођендан Софији Чергић“ на којем ће наступити бендови „Лету штуке“, „Вања д фрог“, „Балкан експрес“ и пјевачица Маја Татић. Концерт представља наставак активности на прикупљању средстава за трансплантацију коштане сржи трогодишњој Софији Чергић, која је прије пет мјесеци обољела од акутне […]

недеља, март 31, 2013 / 10:28

У Бањалуци ће вечерас бити одржан велики хуманитарни концерт „Поклон за живот – честитајмо рођендан Софији Чергић“ на којем ће наступити бендови „Лету штуке“, „Вања д фрог“, „Балкан експрес“ и пјевачица Маја Татић.

Концерт представља наставак активности на прикупљању средстава за трансплантацију коштане сржи трогодишњој Софији Чергић, која је прије пет мјесеци обољела од акутне лимфобластне леукемије.

За трансплантацију, која би била обављена у италијанском граду Падова, неопходно је обезбиједити 130.000 евра.

Ова операција једини је спас за малу Софију, а досадашњим активностима прикупљен је већи дио износа, те је потребно још 30.000 евра како би Софији и њеној породици вратили вјеру у живот.

Цијена улазнице за концерт, који ће бити одржан у бањалучкој Спортској дворани "Борик" у 20.00 часова, износи седам КМ.

Људи добре воље трогодишњој Софији могу помоћи и позивом на хуманитарни број 1416 или уплатом средстава у НЛБ Развојној банци Бањалука на број рачуна 5620993000000198, позивом на број 14827161.

 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *