Васић: Побиједићемо у Невесињу и Угљевику

СНСД је припремио све за побједу у Невесињу и Угљевику и када кандидати ове странке Реља Драгић и Миленко Авдаловић побиједе у тим општинама биће размотрене све законске могућности да досадашњи начелници, који не поштују законске и финансијске обавезе, нађу своје мјесто на суду, рекао је Срни извршни секретар СНСД-а Рајко Васић. Васић је истакао […]

понедељак, септембар 24, 2012 / 16:50

СНСД је припремио све за побједу у Невесињу и Угљевику и када кандидати ове странке Реља Драгић и Миленко Авдаловић побиједе у тим општинама биће размотрене све законске могућности да досадашњи начелници, који не поштују законске и финансијске обавезе, нађу своје мјесто на суду, рекао је Срни извршни секретар СНСД-а Рајко Васић.

Васић је истакао да се СНСД осјећа обавезним према грађанима Угљевика и Невесиња да прекине дугогодишњу изолацију ове двије општине које "не поштују законе Републике Српске и Републику Српску, јер дугују скоро милион марака обавеза према републичким фондовима".

"Када наши начелници преузму дужности у Угљевику и Невесињу, као и у другим мјестима, размотриће се све законске могућности да досадашњи начелници који не поштују законске и финансијске обавезе према Републици Српској нађу своје мјесто у кривичним пријавама и на суду", каже Васић.

Васић је истакао да одзив бирача и грађана јасно говори да ће кандидати СНСД-а за начелнике општина у Угљевику и Невесињу забиљежити прве побједе у тим локалним заједницама.0 КОМЕНТАРА

  1. Нешто најбоље што би се могло десити, да вам све општине редом заврну славине, па да живите и ви бандо црвена у лакташима од свог рада!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *