Васић: 300.000 људи посјетило трибине и шаторе СНСД

Савез независних социјалдемократа /СНСД/ је изузетно задовољан досадашњим током предизборне кампање и подршком грађана, бирача, симпатизера и чланства, јер је на десетинама централних скупова у општинама или дијеловима великих општина до сада присуствовало близу 300.000 посјетилаца, рекао је извршни секретар ове странке Рајко Васић. Према његовим ријечима, у ову бројку нису урачунате мјесне и локалне […]

недеља, септембар 30, 2012 / 14:14

Савез независних социјалдемократа /СНСД/ је изузетно задовољан досадашњим током предизборне кампање и подршком грађана, бирача, симпатизера и чланства, јер је на десетинама централних скупова у општинама или дијеловима великих општина до сада присуствовало близу 300.000 посјетилаца, рекао је извршни секретар ове странке Рајко Васић.

Према његовим ријечима, у ову бројку нису урачунате мјесне и локалне трибине које организује скоро 2.000 мјесних одбора који функционишу у оквиру општинских организација странке.

"У досадашњем року кампање сваки од 160.000 чланова СНСД-а исказао је неки облик активизма. Сви ти скупови и грађани који долазе са породицом и најближима и најмлађима, пуни су оптимизма и заједничке енергије која је синтетизована у слоган `Српска, кућа до куће`“, нагласио је Васић.

Он је истакао да СНСД на скуповима једини има енергију и политички и људски колективни набој који позитивно верификује четири године локалне јавне дужности коју обављају начелници и одборници ове партије.

"Све друге странке воде кампању ради кампање. Стога ће и резултат у броју одборника и начелника СНСД-а бити за многе изненађујући", нагласио је Васић. /0 КОМЕНТАРА

 1. Васићу кад се узме да сте на сваку организовали по 10-ак аутобуса и није неки успјех довести 300000 … Али тешко да је било 300000!?

 2. RAJKANE ČASTITE LJUDE POKRADENIM PARAMA OVOGA NARODA.A SVE ŠTO JE POKRADENO TO JE UKLETO. A NA KOME ĆE SE OD VAS TO SLOMITI VIDJEĆE SE.ČUVAJTE SE BOŽIJE PRAVDE.VI STE SVI KOMUNIST PA NEVJERUJETE U BOGA AL KAŽEM VAM JA IMA BOŽI BIČ PA SE NADAJTE UBRZO DA ĆE VAS STIĆI.

 3. Sa PREDIZBORNIM utrošenim sredstvima su se mogle u Bl napraviti bar dvije male fabrike, pa da i ja dobijem posao bar kao čistačica.
  Da nekako doguram do penzije.
  Pa kolika je tolika da imam hljeba svoga u starosti.
  Odabrali su najskuplji način RAJKANE KUĆANINE.
  Odakle novci moji sinovci?
  Jedino što niste odabrali prave kandidate za listu.
  Koliko VAŠIH kandidata sa liste je več po dva mandata sjedilo u poslaničkim klupama i sad po treći pot opet.
  IMA LI TO SMISLA GOSPODO ili DRUGOVI.

  SAMO PROMJENE SU VJEČNE.

 4. Meне интересује којом рачунском операцијом је г-дин Васић дошао до броја од 300 000 људи?

  У Требињу је СНСД избројао 5000 људи, а г-дин Вукановић је доказао да није било ни 900:

  http://imageshack.us/a/img515/6169/snsdutrebinju.jpg

  Исто тако, познато је да многи људи користе прилику да након дужег времена окусе месо и да присуствују некој забави, што јесте жалосна чињеница у другој деценији трећег миленијума. У мом насељу један полицајац дојављују и сви иду да ручају, а гласаће за НЛ „Сви за Бањалуку“.

  Познато је да власт једне те исте људе запослене у јавној служби обавезује да иду под шаторе, што је познато под називом НОВА ВЕЛИКА СЕОБА СРБА. Ни ти људи неће баш сви подржати СНСД на овим изборима.

  Данас смо нешто резимирали досадашњи рад и дошли до сазнања да ћемо добити много гласова од СНСД чланова. Синоћ сам излобирао глас од једног упосленика обезбјеђења Владе РС, који се јако разочарао у „шефа“.

  ВЛАСТ ЈЕ НЕРВОЗНА, СВЈЕСНА ДА ГУБИ, И ОНДА СТВАРА ПРИВИД ВЕЛИКЕ ПОДШКЕ ДА ДЕМОРАЛИШЕ ОНЕ КОЈИ ТРЕБАЈУ ИЗАЋИ ДА ИХ ОТЈЕРАЈУ НА СМЕТЉИШТЕ ИСТОРИЈЕ. Још им једино остају пресретачи и куповина гласова.

 5. Са Мањаче поручују вуци!
  бодримо ми све у Бањојлуци!

  Бодрићемо све поштене душе,
  буђаве структуре да поруше!

  Доста нам је свакојаки’ мука
  нама треба БОЉА БАЊАЛУКА !

 6. pricajte sto god hocete,ali snsd-ove skupove posjecuje najvise ljudi,i ako ima jedan broj gostiju koji dodje sa strane,opet se ne moze porediti ni jedna stranka sa snsd-om.
  snsd trosi najvise ali je i najveca stranka koja dobija najvise glasova regularnim putem iz za to predvidjenih budzetskih sredstava.
  to sto na selu dodju svi na miting snsd-a jer je pored zbora ovo je najvazniji socijalni dogadjaj i jer imaju priliku da vide predsjednika, sta je sa gradom? kako to da u gradu ima toliko posjetilaca,kad je tolika apatija gradjana za politikom i kad su gradjani toliko ogorceni na snsd.
  drazene,mozda si ti preobratio nekoga iz vlade,ali kao sto rajkan kaze „da se u vladi napravi biracko mjesto,snsd bi izgubio“,najvise cinovnika u vladi su zaposlili sds i pdp,i onda donijeli zakon o drzavnim sluzbenicima koji ih je zastitio kao bijle medvjede,to ti je istina!!!x-(

 7. @mario85, 01.10.2012. 08:20:41

  Човјече, гдје ти живиш!?
  Па сви који су били запослени у Влади до отварања новог административног центра Владе су могли стати на прва два спрата новог здања!!!Само Министарство финансија, на челу са садашљим премијером је запослило бруку људи, углавном успјешних, младих и згодних економистица!!! 😉

  drazen78bl, 30.09.2012. 21:35:28

  Невезано за ову тему, кад сам већ ту. Велику примједбу имам на вашу анкету, и коментар везан за оцјену 1! Мислите да у администрацији нема поштених људи, људи који мисле својом главом, који би радили свој посао поштено и по слову закона да им се да!? x-(

 8. @mario85, 01.10.2012. 08:20:41

  Човјече, гдје ти живиш!?
  Па сви који су били запослени у Влади до отварања новог административног центра Владе су могли стати на прва два спрата новог здања!!!Само Министарство финансија, на челу са садашљим премијером је запослило бруку људи, углавном успјешних, младих и згодних економистица!!! 😉

  drazen78bl, 30.09.2012. 21:35:28

  Невезано за ову тему, кад сам већ ту. Велику примједбу имам на вашу анкету, и коментар везан за оцјену 1! Мислите да у администрацији нема поштених људи, људи који мисле својом главом, који би радили свој посао поштено и по слову закона да им се да!? x-(

 9. Ma vode jedne te iste ljude od skupa do skupa i jos se skupi penzionera da veceraju i ponesu malo u kesi za dorucak. Smanjio im Mile penzije i casti ih njihovim parama.
  U N. Varosi im je bio jako skroman skup i desila se jedna ne planirana situacija. Poslije oficijelnog dijela neko je uzeo mikrofon i rekao „za 10 min polaze autobusi za Piskavicu“.:-o

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *