Вања Грбић у одбојкашкој Кући славних

Бивши одбојкашки репрезентативац Владимир Грбић биће примљен у „Кућу славних“, у Холиоку, у САД, на свечаности која ће бити одржана 28. октобра, саопштио је Одбојкашки савез Србије. Одбојкашка "Кућа славних" саопштила је имена шест великана, који ће од октобра бити њени чланови. Поред Грбића, биће примљени Лоренцо Бернарди из Италије, Магали Карвахал из Кубе, Уго […]

уторак, април 26, 2011 / 18:45

Бивши одбојкашки репрезентативац Владимир Грбић биће примљен у „Кућу славних“, у Холиоку, у САД, на свечаности која ће бити одржана 28. октобра, саопштио је Одбојкашки савез Србије.

Одбојкашка "Кућа славних" саопштила је имена шест великана, који ће од октобра бити њени чланови. Поред Грбића, биће примљени Лоренцо Бернарди из Италије, Магали Карвахал из Кубе, Уго Конте из Аргентине, Рита Крокет из САД и др Франтишек Стибиц из Ческе.

Грбић је са репрезентацијом Југославије и Србије и Црне Горе укупно освојио 13 медаља, медју којима су златне медаље на ОИ у Сиднеју 2000. и ЕП 2001. у Острави. За најбољег играча Европе проглашен је 2000. године.

Тренутно обавља функцију потпредсједника савеза и члан је Комисије за развој свјетске одбојке ФИВБ.

Владимир Грбић биће први одбокаш из Србије у "Кући славних". 0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *