Успјешан наступ Рафинерије уља Модрича на београдском сајму аутомобила

Рафинерија уља Модрича је представила данас на сајму аутомобила у Београду ново моторно уље „ОПТИМА специјал“ за путничке аутомобиле које обезбјеђује максималну чистоћу и дуготрајан рад мотора који су опремљени системима за накнадну обраду издувних гасова. Директор Рафинерије уља Модрича, Роман Романов навео је да се ради о изузетно квалитетном моторном уљу који се примјењује […]

субота, март 22, 2014 / 08:18

Рафинерија уља Модрича је представила данас на сајму аутомобила у Београду ново моторно уље „ОПТИМА специјал“ за путничке аутомобиле које обезбјеђује максималну чистоћу и дуготрајан рад мотора који су опремљени системима за накнадну обраду издувних гасова.

Директор Рафинерије уља Модрича, Роман Романов навео је да се ради о изузетно квалитетном моторном уљу који се примјењује за моторе најпознатијих свјетских произвођача као што су Мерцедес Бенц, БMВ, Порше.

Александар Олењик, комерцијални директор компаније "ОПТИМА Група" која је задужена за пласман производа Рафинерије уља Модрича, најавио је циљеве за текућу годину, који у први план стављају ширење дистрибутивне мреже на тржишта Европске уније и Источне Европе. "Наша моторна уља И мазива посједују сертификате европске квалитете на основу којих се производи Рафинерије уља Модрича извозе у земље Европске Уније", рекао је Олењик. Он је најавио да ће се, упоредо са наведеним активностима, подузети мјере повећања тржишног учешћа на тржиштима региона на којима рафинерија већ традиционално послује."

Рафинерија уља Модрича је потписала годишњи спонзорски уговор са Микицом Веснићем, вишеструким шампионом у ауто тркама, а чији аутомобил и резултати на такмичењима су доказали квалитет моторних уља Рафинерије уља Модрича.

"За нешто више од мјесец дана трком у Француској почиње овогодишњи Европски куп туринг аутомобила.Такмичење се затим сели за Словачку, Аустрију, Белгију да би се коначни побједник знао у септембру након трке у Италији. Пред нама је тешка година и један, у овом тренутку, можда и превелики подухват. Да са нама није Рафинерија уља Модрича планови би остали само пусти снови.", поручио је Веснић.

Рафинерија уља Модрича посједује специјализоване пословнице под називом "Кућа уља" у Модричи, Сарајеву, Београду И Скопљу, гдје купци на једном мјесту могу да купе велики асортиман моторних уља и мазива провјерене квалитете.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *