Условна забрана за навијаче

Комитет за нормализацију стања у Фудбалском савезу БиХ, донио је данас условну одлуку о забрани организованог одласка гостујућих навијача на утакмице Премијер лиге БиХ и Купа БиХ. Одлука ће ступити на снагу уколико навијачи на стадиону, или изван стадиона, направе било какав озбиљан инцидент до краја ове сезоне у Премијер лиги БиХ и Купу БиХ. […]

среда, септембар 19, 2012 / 19:32

Комитет за нормализацију стања у Фудбалском савезу БиХ, донио је данас условну одлуку о забрани организованог одласка гостујућих навијача на утакмице Премијер лиге БиХ и Купа БиХ.

Одлука ће ступити на снагу уколико навијачи на стадиону, или изван стадиона, направе било какав озбиљан инцидент до краја ове сезоне у Премијер лиги БиХ и Купу БиХ.

Комитет за нормализацију осудио је хулиганско понашање дијела навијача, те апеловао на надлежне безбједоносне структуре да предузму одговарајуће мјере.

Комитет обавезује клубове Премијер лиге БиХ, да посвете више пажње организацији путовања својих навијача на утакмице.

Подсјећамо, најбруталнији у серији инцидената који су се догодили протеклог викенда, био је напад на навијаче Славије из Источног Сарајева, неколико километара сјеверно од Мостара. Том приликом једно лице је повређено, а запаљен је комби навијача Славије.



Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *