Ускоро: Вин. и Андроид, два у једном

Двије СИМ картице у једном телефону нису ништа необично, али покретање апликација из два различита система на истом уређају су и даље само пуста жеља за обичне кориснике.  Ипак, 2014. година би могла да буде она у којој ћемо коначно моћи да у једном паковању ставимо у џеп два оперативна система. Након приче о телефону […]

понедељак, март 3, 2014 / 19:56

Двије СИМ картице у једном телефону нису ништа необично, али покретање апликација из два различита система на истом уређају су и даље само пуста жеља за обичне кориснике.

 Ипак, 2014. година би могла да буде она у којој ћемо коначно моћи да у једном паковању ставимо у џеп два оперативна система.

Након приче о телефону Револушн компаније Гиксфон, који би у будућности могао да "гура" и Андроид и Фејрфокс ОС, сада се појавила најава индијске фирме "Карбон Мобајл" о избацивању на тржиште телефона са Вондоуз фон/Андроид комбинацијом већ у јуну.

Како пише "Тајмс оф Индиа", потписан је уговор са Мајкрософтом, који је послије куповине Нокије очигледно одлучио да промијени стратегију и буде "отворенији" у арени паметних телефона.

"Потписали смо споразум и избацићемо прву линију Виндоуз фон уређаја за три мјесеца", рекао је први човек Карбона Судхир Хасија.

Како је објашењено, први дуал-бут уређаји су намијењени "професионалцима и напредним корисницима".

Подсјетимо, недавно су се појавиле инсајдерске приче да се размишља о томе да се Виндоус фон систем отвори за Андроид апликације.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *