Улична акција поводом Међународног дана слободе приступа информацијама

Транспаренси интернешнал БиХ организује уличну акцију с циљем обиљежавања 28. септембра, Међународног дана слободе приступа информацијама. Овом приликом ТИ БиХ ће поново информисати грађане о њиховим правима при обраћању институцијама и тражењу информација, и начинима остварења ових права. Грађани ће током акције имати прилику да на самом штанду ТИ БиХ попуне и упуте захтјеве за […]

четвртак, септембар 27, 2012 / 20:36

Транспаренси интернешнал БиХ организује уличну акцију с циљем обиљежавања 28. септембра, Међународног дана слободе приступа информацијама.

Овом приликом ТИ БиХ ће поново информисати грађане о њиховим правима при обраћању институцијама и тражењу информација, и начинима остварења ових права.

Грађани ће током акције имати прилику да на самом штанду ТИ БиХ попуне и упуте захтјеве за информације инситуцијама, на основу већ постојећих образаца. Улична акција ће се одржати 28. септембра 2012. На Тргу Краијне у Бањалуци са почетком од 13.00 часова.

Истим поводом, 28. септембра са почетком у 20.30 часова у ДФК клубу, ТИ БиХ организује и журку под називом Right2Know Party гдје ће наступити британски двојац Силикон Соул, који већ пуних 15 година важе за предводнике острвске клупске сцене, те Факир, Форест пипл Спарк.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *