Уколико сте за бјежанију: Аутопут БЛ-Градишка проходан

На аутопуту Бањалука – Градишка нема обуставе саобраћаја, а тренутно је могућ и прилаз граничном прелазу са Хрватском у Градишци, изјавио је Срни директор Јавног предузећа „Аутопутеви Републике Српске“ Душан Топић. Топић је нагласио да предузеће "Аутопутеви" прати стање на терену, те да ће информације о евентуалним измјенама у проходности дионице аутопута од Бањалуке ка […]

петак, мај 16, 2014 / 12:31

На аутопуту Бањалука – Градишка нема обуставе саобраћаја, а тренутно је могућ и прилаз граничном прелазу са Хрватском у Градишци, изјавио је Срни директор Јавног предузећа „Аутопутеви Републике Српске“ Душан Топић.

Топић је нагласио да предузеће "Аутопутеви" прати стање на терену, те да ће информације о евентуалним измјенама у проходности дионице аутопута од Бањалуке ка Градишци благовремено објавити.

"Када је ријеч о градилишту аутопута Добој–Бањалука, добили смо информације са терена да нема већих оштећења и нема угрожавања околних насеља и околних путева", каже Топић.

Он је нагласио да је ситуација олакшана због тога што су дуж градилишта распоређене грађевинске машине које дјелују превентивно прочишћавањем одвода како би се заштитило градилиште и насеља и становништво.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *